Even voorstellen 2017-11-23T08:55:41+01:00

Even voorstellen

Heleen Backus

Mijn naam is Heleen Backus. Door yoga geïnspireerd besloot ik in 1983 de yoga-docentenopleiding te gaan volgen bij de Stichting Yoga en Vedanta in Amsterdam. Sinds die tijd heb ik vele yoga-en meditatievormen onderzocht d.m.v. workshops en bijscholingen in binnen- en buitenland. Daarnaast volgde ik een opleiding zwangerschapsbegeleiding op basis van yoga en studeerde ik 2 jaar haptotherapie aan het ITH. Inmiddels heb ik een jarenlange ervaring met het geven van yoga-en meditatielessen, zwangerschapsbegeleiding en het geven van workshops rondom bepaalde themas.

In 2013 sloot ik de opleiding tot coach af bij Weisvelt en Partners.

In mei 2011 sloot ik de opleiding af van de Stichting Sara Nederland. Deze stichting leidt mensen op om als gecertificeerd H-yoga docenten (ex) kanker patienten en mensen met andere levensbedreigende ziekten te leren omgaan met lichamelijke ongemakken en de zware geestelijke belasting die ziekte en de bijwerkingen van vaak langdurige behandeltrajecten te ondersteunen. Zie persbericht.

Yoga Studio Hazenkamp Nijmegen

In juni 2010 heb ik het beheer van de yoga studio aan de Hazenkampseweg  in Nijmegen van Sylvia Mulaart-Bonn overgenomen. Naast mijn eigen lessen die ik er al jaren geef werk ik nu samen met een aantal collega’s die de studio gebruiken voor hun eigen lessen. Voor meer informatie over hun activiteiten kijkt u op de pagina Overig aanbod